THY'den indirimli bilet kampanyası: O şehirlere yolculuk yapacaklar yaşadı

THY'den indirimli bilet kampanyası: O şehirlere yolculuk yapacaklar yaşadı

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa’da 16 şehre avantajlı bilet kampanyası başlattı.

Türk Hava Yolları (THY), Güney Avrupa’da vize veya pasaport gerektirmeyen destinasyonlar da dahil olmak üzere pek çok şehre avantajlı fiyatlarla uçuş fırsatları sunuyor.

6d.jpg

THY'nin Basın Müşavirliği tarafından yapılan duyuruya göre, sınırlı sayıdaki koltuk için geçerli olan kampanya, 17-27 Eylül tarihleri arasında satın alınan biletlerle 5 Kasım 2024 - 26 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerli olacak.

Kampanya kapsamında, Balkanlar'daki Üsküp ve Priştine’ye 129, Saraybosna’ya 149, Zagreb, Dubrovnik ve Ljubljana’ya 169, Belgrad ve Podgorica’ya 179 dolar gibi cazip fiyatlarla seyahat edilebilecek. Güney Avrupa’daki Atina’ya 139, Malta, Napoli ve Torino’ya 179, Roma ve Milano’ya 189, Paris’e 209, Madrid’e ise 219 dolardan başlayan fiyatlarla uçak bileti satın alınabilecek.

THY yolcuları, Belgrad, Podgorica, Tivat, Priştine, Saraybosna ve Üsküp gibi şehirlere vizesiz seyahat avantajından da yararlanabilecek. Kampanyalı bilet fiyatları, THY'nin resmi internet sitesinden alınan biletler için geçerli olup, bilet satış ofisleri ve acentelerde farklılık gösterebilir. Detaylı bilgiye THY'nin internet sitesi veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezi üzerinden ulaşılabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.