Tiramisunun lezzetini katlayan bu malzemeymiş: Yeni nesil tarif ezber bozdu

Tiramisunun lezzetini katlayan bu malzemeymiş: Yeni nesil tarif ezber bozdu

İtalyan muftağının en sevilen lezzetinin püf noktası ifşa oldu.

Tatlı tutkunların vazgeçemediği bir lezzet olarak ön plana çıkan İtalya’da sıklıkla tüketilen eşsiz bir lezzet..

MÜKEMMEL KIVAMIN PÜF NOKTASI
Kahve kahve ve kremanın harmanlandığı tatlıyı mükemmel kıvamda yapabilmenin bazı püf noktaları bulunuyor.

ti.jpg

Ünlü şefler bu tatlıyı yaparken içerisine mutlaka bir yemek ışığı granül kahve de ekliyor. yandan tatlıyı yaparken dinlendirme süresini iyi ayarlamakta önem arz ediyor.

Taktığınızın en az iki 3 saat kadar buzdolabında dinlendirilmesi gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.