Tolga Taner Tarlacı'nın hayatı hapiste geçecek! Güney Kıbrıs'ta tutuklanmıştı

Tolga Taner Tarlacı'nın hayatı hapiste geçecek! Güney Kıbrıs'ta tutuklanmıştı

2011 yılında Survivor yarışmasıyla tanınan ve sık sık skandallarla gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı’nın, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı.

Fenomen Cenk Hoca, Tarlacı’nın ceza almasının nedeninin Rum bir kadının iftirası olduğunu öne sürdü.

Survivor'da kazandığı popülaritenin ardından Türkiye'deki suçlarla anılan Taner Tolga Tarlacı, yaşamını Güney Kıbrıs'ta sürdürmeye başlamıştı. Tarlacı, Survivor ve Acun Ilıcalı hakkında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla sık sık medyada yer aldı ve çeşitli suçlamalar nedeniyle cezaevine girdi. Ayrıca, adı cinsel istismar olayıyla da anılmıştı.

irem-2024-09-10t193441-629-800x445.jpg

HAYATI HAPİSTE GEÇECEK

Son olarak, Kıbrıs’ta yaşayan Cenk Hoca, Tarlacı’nın darp, gasp ve taciz suçlamalarıyla cezaevinde bulunduğunu ve davasının sonuçlandığını açıkladı. Cenk Hoca, Taner Tolga Tarlacı’nın 18 yıl hapis cezası aldığını belirtti ve “Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor” dedi.

TANER DÜNYANIN EN KÖTÜ YERİNE KAÇTI

Fenomen Cenk Hoca paylaştığı videoda, Tarlacı’nın suçlamaları hakkında "Kız bir gün 100 Euro para istedi kendinden. 20 Euro verdi, tartıştılar. Sonra 'Ben gidiyorum polise, tecavüz ettiğini söyleyeceğim." demiş. Gitti ama mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu.

eski-survivor-yarismacisi-taner-tolga-tarlaciya-18-yil-hapis-cezasi-17260381138635-1.jpg

DNA'da bir şey çıkmadı. Diğer olayları da kattıkları için 18 yıl ceza verdiler. Ben bilirim bunların ne kadar ırkçı olduğunu. Taner belki de dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya'ya niye gitmedin? Bunların hala kuyruk acısı var. Bizden nefret ediyorlar. Bu haksızlık, ha Taner melek mi? Melek değil. Çok hatalar yaptı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.