Toplu taşımada klima denetimi

Toplu taşımada klima denetimi

Manisa'da toplu taşımada klima denetimi yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında kliam denetimlerini sıkılaştırdı.

Belediye, vatandaşların konforlu ve sağlıklı bir şekilde seyahat edebilmeleri için toplu taşıma araçlarında klima kulllanımı denetliyor. Denetim ekipleri, klimaların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol ediyor ve klima kullanımıyla ilgili kurallara uymayan sürücülere tek tek yasal işlem uygulanıyor.

Trafik Zabıta KomiserManisi Fehmi Erdoğan, denetimlerin periyodik olarak il genelinde devam edeceğini belirtti. Ayrıca, Manisa'da yüksek sıcaklıkların seyahat edenler için rahatsızlık yarattığını ve bu nedenle klimaların düzgün çalışmasının önem taşıdığını vurguladı. Erdoğan, vatandaşların talep ve görüşlerini önemsediklerini ve toplu taşıma ile ilgili her türlü sorunu iletmeleri halinde ekiplerin hızla yanıt vereceğini ifade etti. Son olarak, yapılan denetimlerden memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e teşekkür etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.