Torbalı'daki patlamanın kahreden detayı

Torbalı'daki patlamanın kahreden detayı

Faciada hayatını kaybedenlerden biri olan 24 yaşındaki Dilek Bağ'ın geçmişte çalıştığı kozmetik mağazasında da benzer bir patlama yaşandığı, ancak kendisinin bu olayda yara almadan kurtulduğu ortaya çıktı.

Çankırı, patlamanın ardından yaralanan vatandaşları ziyaret ederek Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi görenlerle görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 33 yaşındaki Kübra Çetinkaya Özdemir ile 25 yaşındaki Seher Ergin'in durumları hakkında doktorlarından bilgi aldı. Özellikle elmacık kemiğinde kırıklar bulunan Kübra Çetinkaya Özdemir'in yaşadığı şoku üzerinden atamadığını ifade etti.

Çankırı, ziyaretlerinin ardından patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine de başsağlığı dileklerinde bulundu. Acılı ailelere sabır dileyen Çankırı, özellikle 24 yaşındaki Dilek Bağ'ın annesinin anlattıkları karşısında duygusal anlar yaşadı. Adalet Bağ, kızının patlamadan birkaç dakika önce kahvaltı için dışarı çıktığını ve geçmişte çalıştığı kozmetik mağazasında benzer bir patlama yaşandığını belirtti. Dilek'in bu olayın ardından mağazada çalışmaktan vazgeçip ailesinin marketinde işe başladığını dile getiren Adalet Bağ, yaşadığı acıyı gözyaşları içinde ifade etti.

Çankırı, acılı anneye destek vererek devletin süreci yakından takip ettiğini ve her türlü detayın incelendiğini söyledi. Ölenler arasında Dilek'in de olduğunu belirten Çankırı, ölümün karşısında durmanın zorluğuna işaret ederek, ailelere Allah'tan sabır diledi ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Bu talihsiz olay sonrasında, Torbalı'da ve ülke genelinde güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer facia risklerinin en aza indirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.