Traktör park halindeki motosiklete çarptı! Küçük kız yaşamını yitirdi

Traktör park halindeki motosiklete çarptı! Küçük kız yaşamını yitirdi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, Dişli beldesinde yaşanan trajik bir olay, küçük bir kızın hayatını kaybetmesine neden oldu.

9 yaşındaki Meryem Gencer, park halindeki motosikletin üzerinde arkadaşı E.N.T. ile oturuyordu. Tam o sırada, traktör sürücüsü A.K., geri manevra yaparken fark etmeden motosiklete çarptı. Meryem ve arkadaşı E.N.T., traktörün tekerleklerinin altında kalarak ağır yaralandı.

Kazayı gören çevredeki insanlar hemen durumu fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdiler. Sağlık ekipleri hızla olay yerine geldi, ancak Meryem tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 9 yaşındaki E.N.T. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, durumu kritik. Şu an Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altında.

Küçük Meryem, Dişli Ortaokulu 6. sınıf öğrencisiydi. Kazadan önceki günlerde İstiklal Marşı'nı okurken çekilmiş bir görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı, ve bu fotoğraf, çevresinde ne kadar sevilen ve değer verilen bir çocuk olduğunu bir kez daha hatırlattı. Ailesi, köy halkı ve arkadaşları büyük bir üzüntü içinde Meryem’i bugün son yolculuğuna uğurlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.