TRT Başak Koç’u kapı dışarı etti! Canlı yayın skandalı böyle noktalandı

TRT Başak Koç’u kapı dışarı etti! Canlı yayın skandalı böyle noktalandı

Filenin Sultanları'nın İtalya'ya 3-0 yenik düştüğü maç öncesinde TRT Spor ekranlarındaki canlı yayında Kerem Öncel için skandal ifadeler kullanan Başak Koç'u, TRT kapı dışarı etti.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda, Türkiye'nin İtalya ile oynayacağı kadınlar voleybol maçı öncesinde TRT canlı yayınında yaşanan skandal olay gündeme bomba gibi düştü.

screenshot-1-tm0v.jpg

Maçın spikeri Kerem Öncel, yayında Paris'teki Özlem Özçelik ile birlikte bağlandı. Yayın sırasında, TRT merkez stüdyosundan Kerem Öncel'e yanıt veren Başak Koç, Öncel'in sandalye kullanmasına atıfta bulunarak, “1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…” şeklinde skandal bir ifade kullandı.

Daha önce Başak Koç ve Kerem Öncel'in aralarının açıldığı ve Koç'un yayında bir hesaplaşma yaptığı iddia edilirken, bu durumun ne kadar gerçek olduğu ise henüz netlik kazanmış değil.

screenshot-2-zxdd.jpg

Tepkilerin hedefi haline gelen sporcu Koç hakkında, Kerem Öncel'in hukuki süreç başlatacağı, TRT'nin de Başak Koç ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.