Tüm dünya Yusuf Dikeç'i konuşuyor! Eli cebinde gümüş madalya kazandı

Tüm dünya Yusuf Dikeç'i konuşuyor! Eli cebinde gümüş madalya kazandı

2024 Paris Olimpiyat oyunlarında, havalı tabanca atış kategorisinde Türkiye’ye gümüş madalya getiren Yusuf Dikeç’in rahat tavırları dünya gündemine oturdu.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda, 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte tarihi bir işe imza atarak Türkiye’ye ilk kez gümüş madalya kazanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç dünya gündemine oturdu.

Kulaklıksız sahneye çıkıp tek eli cebinde atış yaparak gümüş madalya kazanan sporcumuz Yusuf Dikeç sosyal medyada dünya gündemine oturdu.

Adını, Türk spor tarihine altın harflerle yazdırmayı başaran Dikeç'in rahat tavırları, ekipmansız ve eli cebinde atış yapması dünya çapında yankı uyandırdı.

Türkiye'ye gümüş madalyayı getiren Yusuf Dikeç dünya gündeminde! 'Ay yıldız' detayı...Diğer Sporlar

Yusuf Dikeç’in Sırp rakibi ise bulanıklığı önlemek için ilave lens, daha fazla hassasiyet için ana lens, ortam gürültüsünü susturmak için profesyonel kulak koruyucuları takması da dış basında gündem oldu.

Milli Atıcımız Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç, sosyal medyada çok konuşulmasının ardından gündem olan pozunu tekrarlayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Yusuf Dikeç hakkında “Türkiye, özel lensleri, göz kapağı ve kulak koruması olamayan bir adamı göndererek gümüş madalya kazandı”, “Bir Türk, sadece gözlüğüyle geldi ve gümüş madalya kazandı.” “Olimpiyat tarihinin en karizmatik olaylarından biri; Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç…” gibi pek çok ifade kullanıldı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.