Tüm polislere zorunlu olacak! Emniyette yeni dönem başlıyor

Tüm polislere zorunlu olacak! Emniyette yeni dönem başlıyor

Ali Yerlikaya resmen duyurdu. Emniyette yeni dönem için düğmeye basıldı

Edirne'de kaçakçılıkla mücadele operasyonlarına dair bir değerlendirme toplantısı düzenleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya burada önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya trafik ve yasadışı devriye sayılarının artırılacağını açıkladı. Toplantıda, yapılacak yeniliklerle ilgili bilgi veren Yerlikaya, devriye araçlarına yüz tanıma sistemi entegre edileceğini belirtti.

sfsdfsfsf.jpg

Toplantıda yeni uygulamalardan bahseden Yerlikaya, “Devriye araçlarımıza yüz tanımalı kamera sistemi sunuyoruz. Bu yıl bu uygulamaya başlamayı ve 2025 sonunda emniyet, jandarma ve sahil güvenliği personelimizin bu kameralarını kullanmasını hedefliyoruz. Bu sayede diyaloglarımız 30 gün boyunca kayıt altında tutulacak” ifadelerini kullandı.

sasdasdasdsad.jpg

Ayrıca, Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nü kurduklarını açıklayan Bakan Yerlikaya, trafik ve önleyici devriye sayılarının artırılacağını vurguladı. Yakın zamanda mezun olacak 6 bin 700 genç polisten 200-250'sinin Edirne'de görevlendirileceğini ve bu polislerin 111 araçla destekleneceğini söyledi. Yerlikaya, trafik devriye sayısının en az 2,5 kat artırılacağını ve jandarmaya da benzer desteklerin sağlanacağını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.