Tuna Kaya: Yüzde 1000 kazandıracak

Tuna Kaya: Yüzde 1000 kazandıracak

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, kripto paralara ilişkin büyük rekoru açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları katlamak amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Kripto paralarda ise 1 yıllık yükseliş dikkatleri üzerine çekti. Bitcoin 29 bin dolar seviyesinden 1 yıl sonunda 73 bin dolara kadar geldi. Bitcoin tarafında son günlerde dalgalanmalar yaşansa da uzman isimler görüşlerini paylaşıyor. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, kripto paralara ilişkin büyük rekoru açıkladı.

BİTCOİN DALGALI SEYİR HALİNDE

Geçtiğimiz sene 29 bin dolar bandında seyreden bitcoin 1 yıl sonunda rekor seviyeye geldi. 2019 yılında 69 bin dolar rekorunu kırarak 73 bin dolara kadar geldi. Ancak bitcoin tarafında dalgalanmalar ise yatırımcıyı tedirgin ediyor. Anlık olarak 66 bin 961 dolara bitcoin indi.

altin-ve-bitcoin-yila-rekorla-basladi-1704259655-2675.jpg

BOĞA SEZONU BAŞLADI

Halving dönemine kripto para biriminin girmesi ile birlikte boğa sezonuna girdi. Piyasasında belirli bir kripto paranın ödülünün yarı yarıya azaltıldığı zaman dilimi anlamına geliyor. Bu durum genellikle blok zinciri tabanlı kripto para birimlerinde her belirli bir blok sayısında gerçekleşirken, bu sayede piyasada arz ve talep dengesi oluşturur. Boğa sezonunda bitcoin ve altcoinlerde sırasıyla rekor yükselişler ön görülüyor.

bitcoin.jpg

KAYA: YÜZDE 1000 KAZANDIRACAK

Boğa sezonuna ilişkin ünlü ekonomistlerde görüşlerini paylaşıyor. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, bitcoin ve altcoinler üzerinde ağustos ayı itibariyle yükselişlerin başlayacağının altını çizerken, Eylül ayı itibariyle yükselişlerin canlı kazanacağını ve 2025 yılı ortalarında önemli bir boğa sezonu geçirileceğini vurguladı. Kaya, “Bitcoin için 200 ila 250 bin dolar beklentim var. Altcoinlerde de ortalama yüzde 500 ila yüzde 1000'lik bir yükseliş görebiliriz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.