Turhan Çömez paylaştı: " Bor fabrikasında üretim yok inşaat devam ediyor"

Turhan Çömez paylaştı: " Bor fabrikasında üretim yok inşaat devam ediyor"

İyi Partili Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki hafta açılışını yaptığı Bandırma Eti Maden Bor Karbür Üretim Tesisi'nin üretim yapmadığını şuan inşaatının devam ettiğini paylaştı.

Arif Aydın Kaplan/Kamu Son Haber 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce ki hafta Balıkesir''de Bandırma Eti Maden Bor Karbür Üretim Tesisi açılışını yaptı. Erdoğan açılışa konferans salonundan katılarak açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı, "Yatırım bedeli 80 milyon doları bulan Bandırma Bor Üretim Tesisi, bu alanda ülkemizin ilk, dünyanın da sayılı işletmelerinden biri olacaktır." ifadesini kullanmıştı. 

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Twitter hesabından açılış töreni yapılan Bor Kabrür Fabrikasının üretim yapmadığını ve inşaatının devam ettiğine dair bir görüntü paylaştı. Çömez sosyal medya hesabından görüntüyü şu sözlerle paylaştı: "Erdoğan’ın geçen hafta, Bandırma’da, toplantı salonundan açılışını yaptığı Bor Karbür Fabrikası’nda, inşaatın devam ettiğini ve şu an üretim olmadığını biliyor muydunuz? Bu sahte açılış furyasının bir nedeni olmalı."

 

İyi Partili Turhan Çömez''in dün yaptığı paylaşımda ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eş zamanlı olarak başlattığı deprem konutları ve devlet hastaneleri temel atma projesinde yer alan Hatay Yeni Defne hastanesi temelinin, çok özensiz bir şekilde yapıldığı görülmüştü. 

 

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.