Turkcell'den 5 kat daha ucuz paket! Milletvekiline 286,41 TL vatandaşa 1.200 TL

Turkcell'den 5 kat daha ucuz paket! Milletvekiline 286,41 TL vatandaşa  1.200 TL

Turkcell'den milletvekillerine özel tarifeye tepkiler çığ gibi büyüyor.

Turkcell, milletvekilleri için özel bir kampanya başlatarak 50 GB internet, her yöne 3 bin dakika ve grup içi 5 bin dakikadan oluşan paketi 286,41 TL’ye sundu. Ancak bu kampanya, aynı tarifeyi kullanmak isteyen vatandaşlara göre oldukça düşük fiyatlı olması nedeniyle tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından kampanyaya tepki göstererek, Turkcell'in neden daha düşük fiyatlarla hizmet sunabildiğini ve kendilerine neden daha yüksek fiyatlar uygulandığını sorguladılar. Vatandaşlara sunulan "Platinum+ 50 GB" paketi her yöne 3 bin dakika, her yöne 1.000 SMS hakkı tanırken, yıllık abonelik ücreti 900 TL, aylık abonelik ücreti ise 1.200 TL olarak belirlendi. Milletvekilleri için aynı hakların tanındığı tarifenin fiyatı ise vatandaşların ödemesi gereken fiyatın üçte biri kadar.

ekran-goruntusu-2024-10-17-151348.pngBirçok vatandaş, sosyal medya üzerinden Turkcell'e tepki göstererek, "Madem bu fiyatlara inebiliyorsunuz, neden vatandaşa fahiş fiyata hizmet sunuyorsunuz?" ve "Bizi niye bu kadar fahiş faturaya mahkum ediyorsunuz?" gibi yorumlar yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.