Türkiye - Hollanda maçında dikkat çeken ayrıntı! Montella kararını verdi

Türkiye - Hollanda maçında dikkat çeken ayrıntı! Montella kararını verdi

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’te tarih yazmaya devam ediyor. Bu akşam Hollanda ile oynanacak olan Çeyrek Final maçında sahaya çıkacak olan muhtemel ilk 11’ler belli oldu.

A Milli Futbol Takımımız, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 çeyrek final maçında bugün Hollanda ile kozlarını paylaşacak.

Almanya’nın başkenti olan Berlin’de bulunan Olimpiyat Stadı’nda oynanacak müsabaka Türkiye saati ile bu akşam saat 22:00’de başlayacak.

Milli maç ne zaman? EURO 2024 Türkiye-Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Avrupa Futbol Şampiyonası) - Futbol Haberleri - Spor

‘Bizim Çocuklar’ Hollanda’yı da devirmeyi başarırsa, Avrupa şampiyonaları tarihinde 2008’den sonra ikinci kez yarı finale yükselmiş olacak.

FRASNIZLAR DÜDÜK ÇALACAK

Berlin’deki çeyrek final müsabakasında Fransız hakem Clement Turpin’in düdük çalacak. Turpin’in yardımcılıklarını ise yine Fransız olan Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Dördüncü hakem Alman Felix Zwayer olarak belirlenirken, VAR görevini ise Fransız Jerome Brisard üstlenecek.

EURO 2024'ün en çok gol atan 2. takımı: Türkiye'nin son 16 rakibi Avusturya'ya yakın markaj - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

FORMA GİYEMEYECEKLER

Milli takımda kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, bu maçta forma giyemeyecek. Merih Demiral ise önceki maçta yaptığı 'Bozkurt işareti' nedeniyle UEFA tarafından 2 maç ceza almıştı.

CEZALARI BİTTİ

Milli takımımızda cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın ise bu dev mücadelede görev alabilecekler.

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman? EURO 2024'te Milli Takım'ın son 16 turu maçı tarihi belli oldu - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

MUHTEMEL 11'LER

HOLLANDA: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

TÜRKİYE: Mert Günok; Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; Okay Yokuşlu, Kaan Ayhan; Kenan Yıldız, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper Yılmaz; Arda Güler

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.