Türkiye'de olay yaratmıştı! Ve Alexander Sörloth imzayı attı

Türkiye'de olay yaratmıştı! Ve Alexander Sörloth imzayı attı

Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth Real Sociedad'a imza atıyor...

Leipzig''de istediği forma şansını bulamayan Alexander Sörloth kiralık olarak Real Sociedad ile güzel bir sezon geçiriyor. Alman ekibinde düşünülmeyen Alexander Sörloth''un sezon sonunda bonservisinin alınmasına karar verildi

SÖRLOTH REAL SOCİEDAD''A İMZA ATACAK

Real Sociedad ikinci kez kiraladığı Alexander Sörloth''un bu kez bonservisini alıyor. Leipzig''in planları arasında yer almayan oyuncunun sezon sonunda tapusuyla İspanyol ekibine imza atması bekleniyor.

REAL SOCIEDAD''DAN 2 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR

Kariyerine La Liga''da devam eden Alexander Sörloth Real Sociedad''da 2 milyon euro maaş alıyor.

TRABZONSPOR MÜTHİŞ BİR TRANSFER ÖRNEĞİ GÖSTERMİŞTİ

Sörloth''un ismi Fenerbahçe''nin yanı sıra Trabzonspor ve Galatasaray ile de anılmıştı. 26 yaşındaki futbolcu 2019/20 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor''da gösterdiği performansla Crystal Palace''tan Leipzig''e 20 milyon euro karşılığında Transfer olmuş, Bordo-mavili kulüp bu transferden 10 milyon euro kazanç elde etmişti.

49 MAÇTA 33 GOL 11 ASİST

Alexander Sörloth kariyerindeki en büyük patlamayı Trabzonspor''da yaptı. 2019-2020 sezonunun başında Crystal Palace''tan kiralanan golcü oyuncu Bordo Mavili formayla toplamda 49 maça çıktı ve 33 gol atıp 11 asist yaptı. Alexander Sörloth''un bu performansı kısa süre için Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Sörloth 2020-2021 sezonunda Leipzig''e transfer oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.