Tuvaletini yaparken 30 metreden yuvarlandı

Tuvaletini yaparken 30 metreden yuvarlandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, seyir terasında alkol aldıktan sonra uçurum kenarında tuvalet ihtiyacını gidermeye çalışan bir kişi, dengesini kaybederek yaklaşık 30 metre yuvarlandı.

Olay, saat 14.00 sularında Kütükçü Mahallesi Barış Manço Bulvarı’ndaki bir parkta gerçekleşti. Ali Ş., parkın gölgelik alanında bir süre alkol aldıktan sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için parkın kenarındaki uçurumun olduğu bölgeye gitti. Dengesini kaybederek uçuruma düşen Ali Ş., uzun süre sesini duyurmaya çalıştı.

Ali Ş.'nin sesini duyan ve alkol alan diğer kişiler, durumu fark edip arama çalışmalarına başladı. Ali Ş.'nin sesinin uçurumdan geldiğini anlayan grup, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye kurtarma ekibi, Ali Ş.'nin bulunduğu noktayı tespit ederek sağlık ekipleriyle birlikte müdahale etti.

İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılan Ali Ş., ambulansa taşındı ve Antalya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk kontrollerde hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenen Ali Ş.’nin park alanındaki elektrikli motosikleti ve eşyaları ise polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.