Uçurumdan düşme olayının arkasından cinayet çıktı

Uçurumdan düşme olayının arkasından cinayet çıktı

Yalova'nın Altınova ilçesinde 24 Ocak 2023 tarihinde kayalıklardan düşerek ölen 34 yaşındaki Semiha Sözer'in cinayete kurban gittiği belirlendi. Eşi E.N.S., 20 metrelik uçurumdan ittiği iddiasıyla tutuklandı.

Semiha Sözer olay günü eşi ile birlikte fotoğraf çekmek için Soğuksu köyü Ballıkaya mevkiindeki kayalıklara çıkmış, burada düşerek hayatını kaybetmişti.

Eşinin olayı kaza olarak açıklamasına rağmen, yapılan detaylı incelemeler ve çelişkili ifadeler üzerine olayın intihar veya kaza olmadığı değerlendirildi. Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip, 15 ay süren titiz bir soruşturma sonucunda şüpheli durumları ortaya çıkardı. Cumhuriyet Savcılığı koordinasyonunda uzman bir akademisyenler heyeti tarafından yapılan inceleme neticesinde, Sözer'in ölümünün intihar ya da kaza sonucu olmadığı, itilmek suretiyle öldürüldüğü sonucuna varıldı. 41 yaşındaki şüpheli E.N.S. “Eşe Karşı Kasten Öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Semiha Sözer'in cenazesi Orhangazi Hamzalı köyüne defnedilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.