Ünlü astrolog Dinçer Güner bugün olacaklar için 'Herkes biraz aslan' diyerek uyardı

Ünlü astrolog Dinçer Güner bugün olacaklar için 'Herkes biraz aslan' diyerek uyardı

Astrolog Dinçer Güner kendi sosyal medya hesabı X üzerinden bugün burçları bekleyen yenilikleri ve gelişmeleri yazdı.

Dinçer Güner kendi sosyal medya hesabı üzerinden 'Herkes biraz aslan' başlığı altında burçları ilgilendiren ve aynı zamanda bilgilendirerek gün içinde yapmaları gerekenler konusunda uyarı ve önerilerde bulundu.

Dinçer Güner'in kendi hesabı üzerinden paylaştığı yazıya göre yeni şeylere adım atmak için iyi bir gün gibi görünüyor.

Dinçer Güner'in astroloji sevenlerine ve okurlarına yazdığı yazı ise şu şekilde:

"Gün boyunca Ay, Aslan burcunda seyahat edecek. Bu geçiş, duygusal dünyamıza canlılık, enerji ve dramatik bir hava katacak.

Bu süreçte kendinizi daha enerjik, coşkulu ve dışa dönük hissedebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ve özgüvenle ifade etme isteği taşıyabilirsiniz. Fark edilmek, dikkat çekmek ve yaratıcı projelerde yer almak için harika bir zaman dilimi olabilir.

Sanatçı yanınızı ortaya çıkarma, hobilerinize daha fazla zaman ayırma ve kendinizi ifade etme şansını değerlendirme arzusu artabilir. Sosyal etkinliklere katılmak ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Hareketli ve eğlenceli etkinliklere katılmak için mükemmel bir gün olabilir; konserler, davetler veya partiler gibi. Liderlik yetenekleriniz ön plana çıkabilir ve çevrenizdekilere ilham verebilirsiniz.

Aynı zamanda, kendinize olan güveniniz artabilir ve risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak, egonuzun da kontrol edilmesi gerektiğini unutmamanız önemlidir.

Sevdiklerinize karşı koruyucu ve cömert olma isteği taşıyabilirsiniz. Onlara ilgi ve sevgi göstermek, hediye vermek veya mutlu edecek jestlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Bugün, kuaför veya saç-baş işleri için uygun bir gün olabilir. Ayrıca plan yapma ve organizasyonları yönetme gereksinimi ortaya çıkabilir. Ay Aslan burcundayken çekiciliğinizi artırmak için dikkat çekici takılar, aksesuarlar ve canlı renkler tercih edebilirsiniz."

dincer-guner.jpg

PEKİ ASLAN BURCU'NUN GENEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Aslan burcu, 23 Temmuz ile 22 Ağustos arasında doğan kişileri temsil eder ve onları tanımlayan özellikler arasında özgüven, cömertlik, liderlik ve yaratıcılık yer alır.

Aslanlar, genellikle etraflarında göz önünde olmaktan hoşlanır ve doğuştan gelen bir sahne ışıkları varmış gibi davranırlar.

Biraz egolu 'baya egolu' olan aslanlarla anlaşmak çok da kolay değildir.

Ama Dinçer Güner'in de dediği gibi hepimiz biraz aslanız aslında çünkü kabul etsek de etmesek de hemen hemen herkesin içinde saklanmış, aslanlar kadar net olarak açığa çıkamasa da bir ego yatıyor.

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Dinçer Güner, İstanbul'da 29 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı bölümünde tamamlayarak mezun oldu. 2003 yılında üniversiteden ayrıldıktan sonra, kitap editörlüğü ve medya basını gibi çeşitli alanlarda çalışma fırsatı buldu.

Dinçer Güner'in ilgi alanlarından biri de uzun süredir astroloji olmuştur. Astrolojiye olan bu merakı, onu AstroArt Astroloji Okulu'na yönlendirdi. Öner Döşer'in kurucusu olduğu bu okulda çeşitli eğitimler alarak astroloji alanında uzmanlaştı. Günümüzde ise astroloji danışmanlığı yapmakta ve bu alanda eğitimler vermekte.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.