Ünlü futbolcu sahada hayatını kaybetti! Kulübünden açıklama geldi

Ünlü futbolcu sahada hayatını kaybetti! Kulübünden açıklama geldi

Bir döneme damga vuran ünlü futbolcu yaşamını yitirdi. Kulübü konuya ilişkin açıklama geldi.

İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Arsenal'da 1998/99 sezonunda forma giyen eski futbolcu Fabian Caballero, arkadaşlarıyla futsal oynadığı sırada aniden yere yığılarak hayatını kaybetti.

46 yaşındaki Paraguaylı oyuncunun vefatı, hem futbol dünyasında hem de eski kulüplerinde büyük üzüntü yarattı.

717028-1.jpg

Arsenal Kulübü, yaptığı açıklamada, "Kulüpteki herkes, eski oyuncumuz Fabian Caballero'nun ani vefatını duymaktan büyük üzüntü duymaktadır. Şu anda düşüncelerimiz ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte" ifadeleri kullanıldı. Dundee'den yapılan açıklamada "Dundee Futbol Kulübü'ndeki herkes, eski Dundee oyuncusu Fabian Caballero'nun vefatını bu sabah öğrenerek son derece şok ve üzüntü yaşadı. Fabian 46 yaşında vefat etti ve Dundee Futbol Kulübü'ndeki herkes tarafından çok özlenecek. Fabian, Temmuz 2000'de Dee ile sözleşme imzaladı ve Dundee taraftarları arasında favori bir isim oldu" şeklinde bir açıklama yayımladı.

fabian-caballero-0.webp

Paraguay Futbol Federasyonu ise, "Paraguay Futbol Federasyonu, hem Paraguay futbolunda hem de yurt dışında olağanüstü bir kariyere sahip olan eski futbolcu Fabián Caballero'nun vefatından dolayı derin bir üzüntü duymaktadır." ifadeleriyle başsağlığı mesajı paylaştı. "Tyson" lakabıyla anılan Caballero'nun, memleketi Asuncion'da arkadaşlarıyla futsal oynarken yere yığıldığı bildirildi.

461513808-10225077805187660-576573892177216384-n.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.