Ünlü milyarderden Ali Koç’a rest “Başkanlığı bırak yurt dışına git”

Ünlü milyarderden Ali Koç’a rest “Başkanlığı bırak yurt dışına git”

Türkiye’nin en ünlü aş adamlarından biri olan Nail Keçili, yaptığı paylaşımla Ali Koç’a yurt dışına taşınma çağrısında bulundu.

76 yaşındaki ünlü reklamcı ve iş adamı Nail Keçili resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile tozu dumana kattı.

Picture background

Fenerbahçe Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç’a çağrıda bulunan Nail Keçili, Ali Koç’a Fenerbahçe başkanlığını bırakıp, işlerini yurt dışından idare etmesi gerektiğini söyledi.

Nail Keçili’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında, “İş dünyasındaki insan bilgi, eğitim, kalitesi gittikçe seviye kaybetmekte. Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş eski kalite ve seviyelerini farklı değerleri olan insanlara teslim edildi. Ali kardeşim, tavsiyem gene şudur. Bu ülkenin Fenerbahçe’sine bile fazla geldin. Görgü bilirsin aileden gelir. Terbiye mektepte de alınabilirdi ancak o okullarda o eğitim sistemi de bitti. Sen ve senin gibi özel yetişmiş insanlar tüm batı ülkelerinde istedikleri kulübün başkanı hatta sahibi olur veya kurarsın. Bu TFF başkanlığına gene başkan adayı beyin bu cesareti ve onun destekçisi senin gibi atlet komple adamları istemez. Sen çık git yurtdışından işlerini idare et, spor kulüpleri kur, gençleri yetiştir." İfadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.