Ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında yaşamını yitirdi: 11 yıl önce verdiği röportaj gündem oldu

Ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında yaşamını yitirdi: 11 yıl önce verdiği röportaj gündem oldu

Tüm Türkiye onu Avrupa yakasında canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteri sevdi. O rol ile birlikte ünlenen oyuncu Vural Çelik’ten dün akşam saatlerinde üzen haber geldi.

Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe, Seksenler ve Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım gibi yapımlarda rol olan ünlü oyuncu Vural Çelik yaşamını yitirdi Çelik’in vefatı ettiğini ünlü oyuncunun yakın dostu Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Birol Güven ''Maalesef Vural'ı kaybettik çok üzgünüm'' ifadelerini kullandı.

Evinde bulunan Vural Çelik en son üç gün önce hastanede paylaştığı videoyla sevenlerine seslenmişti. Paylaştığı videoda ‘’Bu hastaneye geldiğim kadar dizi cekseydim şu anda yatırım katım villam olurdu’’ ifadelerini kullanan Vural, sevenlerini yasa boğdu.

2013’DE VERDİĞİ RÖPORTAJ GÜNDEM OLDU

Ünlü oyuncunun ölümünün ardından verdiği bir röportaj gündem oldu Vural Çelik 2013 yılında Ömür Gedik‘le yaptığı röportajda özel hayatına dair dikkat çeken paylaşımlarda bulunmuştu.

Çelik, söz konusu röportajda özel hayatıyla ilgili "Ben 11 yaşında, kardeşim 9 yaşındaydı; babam bizi gözleri görmeyen bir kadına bırakıp gitti. Hiç aramadı. Bazen camiada bizim dünyadan insanlar haber olur, babasını görmüyor ve bakmıyor diye. Onlara hayırsız derler ama çoğu hayırsız değil. Baban sen çocukken anneni terk etsin, başka kadınlara gitsin, sonra sen büyü, toplum içinde yer ve unvan kazan, o zaman ortaya çıksın! Her zaman öfkeliyim, 2005’te öldü zaten.

gunsu.jpg

‘’BELLEĞİME O KADAR İŞLEMİŞ ACI VE KEDER VAR Kİ..’’
Baba olmayı istemekle beraber bundan korkuyorum. Belleğime o kadar işlemiş bir acı ve kader var ki... Yalnış bir seçim yapıp, çocuğumun ayrı anne baba ile büyümesinden korkuyorum"

"Gözleri görmeyen bir kadın büyüttü bizi. O kadın ne başkasıyla evlendi, ne başka erkek girdi hayatına, hayatını bize adadı. Yemedi yedirdi, giymedi giydirdi. Ayakkabası delik diye içine poşet giydiğini bilirim fabrikaya giderken. Nasıl tapmazsın bu kadına? Gençliğinde, fabrikada çalıştığı dönemde gözleri rahatsızlanmış. Gittiği doktor gözlük vermiş, takmamış. Dayımda da aynı hastalık var; tavuk karası... Dayım gözlüğü iyi kullanarak bertaraf etmiş ama anneminki ilerledi. Şu an sokakta tek başına yürüyemeyecek kadar ileri. Çok uzun yıllar olduğu için o da biz de artık alıştık. Ara ara iyi haberler duyuyoruz, heyecanlanıyoruz ama sonra olmuyor. Kader... " dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.