Ünlü rapçi cinsel saldırı suçundan gözaltında! İddianame gizli tutulacak

Ünlü rapçi cinsel saldırı suçundan gözaltında! İddianame gizli tutulacak

Ünlü rap şarkıcısından sevenlerini üzen haber geldi. Yetkililer, cinsel saldırı suçlamasıyla ünlü rapçiyi gözaltına aldıklarını duyurdu.

New York Güney Bölge Savcısı Damian Williams, ünlü ABD'li oyuncu, yapımcı ve rapçi Sean Combs'un, bilinen adıyla 'Diddy', cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındığını açıkladı. Combs'a yönelik suçlama, eski sevgilisi şarkıcı Cassie Ventura tarafından Kasım 2023'te yapılmıştı. Ventura, Combs'un kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek dava açmıştı.

bc84a917e84afba19ce9d042f1a5b3a1.png

Mayıs ayında CNN, Combs'un Ventura'ya fiziksel şiddet uyguladığını gösteren bir video yayımlamış ve Combs bu videodaki davranışları için özür dilemişti. Ventura'nın açtığı dava sonrasında, Combs hakkında cinsel saldırı suçlamaları artarak devam etti. ABD İç Güvenlik Bakanlığı, 25 Mart'ta Combs'un Los Angeles ve Miami'deki evlerinde arama yapmıştı.

e6462e32cff8312aae892daff0f68942-900x500x1.jpg

New York'ta gözaltına alınan Combs'un, suçlamalarla ilgili olarak hazırlanan iddianamenin şimdilik gizli tutulacağı ve dava detaylarının daha sonra açıklanacağı bildirildi. Combs'un avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin suçsuz olduğunu savunarak, bütün gerçeklerin ortaya çıkmasını beklediklerini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.