Ünlü şarkıcı Hatice'den canlı yayında uyuşturucu itirafı

Ünlü şarkıcı Hatice'den canlı yayında uyuşturucu itirafı

Ünlü şarkıcı Hatice katıldığı bir canlı yayında ses getirecek uyuşturucu madde itirafında bulundu.

Ünlü şarkıcı Hatice, konuk olduğu bir programda şok edici bir uyuşturucu itirafında bulundu. Menajeriyle yollarını ayırdığını açıklayan şarkıcı, "Bir konser sonrası paramı eksik alınca öğrendim. Mekanlardan benim paramı alıp adımı da kullanarak madde alıyormuş" dedi.

0x0-1620189989638.webp"MENAJERİM BANA CİDDİ ANLAMDA ZARAR VERİYORDU"

Hatice, Aramızda Kalmasın programında Kalben'in uyuşturucu madde bulundurma suçlamasıyla gözaltına alınmasıyla ilgili konuşurken, kendisinin de menajeri yüzünden zor durumda kaldığını ifade etti:

"İsim vermeyeceğim bir menajerim, müptelası olduğu için bana ciddi anlamda zarar veriyordu. Yollarımızı ayırdım. Bir mekana gidiyor, konser bitmiş, 'Hatice hanım istiyor' diyerek yasaklı madde talep ediyormuş. Bir Ankara konserinde paramın tamamını alamadım.

Konser sonrası menajerimi aradım ama ulaşamadım. Organizasyon ekibini aradığımda 'Hatice Hanım, biz tüm parayı ödedik' dediler. Sonunda bir yetkili bana durumu açıkladı: 'O şahıs gece bazı yerlere gitmiş ve yasaklı madde alırken sizin isminizi kullanmış.' Menajerim, benim adımı kullanarak uyuşturucu almış." açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.