Ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf’tan yeni açıklama: Şerden hayır doğacak

Ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf’tan yeni açıklama: Şerden hayır doğacak

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, konuya ilişkin ilişkin ikinci bir açıklama yayımladı.

Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş, YouTube üzerinden yayınladığı bir video ile kamuoyu tarafından merak edilen sorulara cevap verdi.

Sorduğu, “Bu ülkede kimlere dokunulamaz?” sorusunu yanıtlayan Akkaş, “Bu ülkede yabancı firmalarla ortak olsam, yabancı firma olsam bu kadar kolay dokunamazlar. Siyasi ilişkilerim olsa ve onlardan besleniyor olsam, o zaman da dokunamazlar" diye konuştu.

O kadar gücünün olması durumunda kendi şubelerinden numune alınamayacağını savunan Akkaş, şirketinin bu noktaya hiç bu konulara bulaşmadan geldiğini söyledi.

Ülkenin en büyük fonları ile birçok kez görüşme yaptıklarını fakat bunu kabul etmediklerini ve şirketi halka arz ederek dokunulmazlık alabileceğini de ifade eden Akkaş, şirketinin daha değerli olabileceğini öngördükleri için böyle bir yol izlemediklerini kaydetti.Ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf: Çok daha iyi olacağız

“ŞERDEN HAYIR DOĞACAK”

Bu olaydan güçlenerek çıkacaklarından 'çok emin' olduğunu belirten Akkaş, Allah'ın sevgili kuluna çatıldığının altını çizdiği açıklamasında “Şerden hayır doğacağını” ifade etti.

12 bin kişinin emeklerini bırakıp gidecek biri olmadığını vurgulayan Akkaş, “Başımıza gelenleri yapanlar şurada hata yaptılar ‘Biz çok ahlaklı emekleri ile gıdım gıdım para kazanmaya uğraşan emekçi bir şirketiz’” ifadelerini kullandı.Ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf: Çok daha iyi olacağız - 1

‘25 KİŞİYİ BİR DÜKKANA NİYE GÖNDERİRSİN?’

Köfteci Yusuf'un sahibi, zabıtaların 2 gündür şubelerinin denetlemeye başladığını aktararak bu durumdan zabıtaların dahi 'utandığını' ileri sürdü.

Zabıtaların kendisine 'emrin büyük yerden' geldiğini söylediği iddiasında bulunan Akkaş, tutanaklara "Domuz eti arandı" ibaresinin de not düşüldüğünü öne sürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.