Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü

Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü

Uşak'ta yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir adama otomobil çarpması sonucu meydana gelen kazada, 70 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Uşak-Gediz kara yolu üzerinde, Uşak merkeze bağlı Derbent köyü yakınlarında gerçekleşen kazada, Gediz istikametine doğru ilerleyen H.Ç.'nin kullandığı 64 AG 484 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan 70 yaşındaki Ali Bulut'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Ali Bulut refüje düşerek hareketsiz kaldı.

Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda Ali Bulut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından kara yolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından Ali Bulut'un cenazesi, Uşak Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü H.Ç. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.