Uşak'tan Salihli'ye uyuşturucu sevkiyatına jandarma operasyonu

Uşak'tan Salihli'ye uyuşturucu sevkiyatına jandarma operasyonu

Uşak'tan Manisa'nın Salihli ilçesine bir araç içerisinde uyuşturucu madde getirirken jandarma tarafından yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İHA- Uşak'tan Manisa'nın Salihli ilçesine bir araç içerisinde uyuşturucu madde getirirken, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Uyuşturucu kaçakçılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Uşak'tan Salihli'ye bir araç içerisinde uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaştı. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen ekipler, D.C'nin (31) kullandığı şüpheli aracı yol kontrol noktasında durdurup arama yaptı.

Jandarma ekipleri araçta yaptığı aramada 123 gram metamfetamin, 25,6 gram kubar esrar ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aparatlar ele geçirdi. Ayrıca ekipler uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 5 bin 600 TL ele geçirirken, sürücü ve yolcu olarak araçta bulunan D.A.(43) gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.C. tutuklanıp Salihli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilirken, D.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.