Uzman çavuş dehşet saçtı

Uzman çavuş dehşet saçtı

Adana’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen trajik olayda, uzman çavuş Gökhan Çelik (27), otomobilde tartıştığı eşi öğretmen Hatice Çelik’i (29) tabancayla vurarak öldürdü.

Olayın ardından kaçmaya çalışırken, yanındaki Hatice Çelik’in eniştesi Murat Akdöker’i ağır yaraladı. Aynı zamanda yoldan geçerken seken kurşunların isabet ettiği 2 kişi hafif yaralanırken, polisin bacağından vurduğu Gökhan Çelik olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda saat 12.30 sıralarında gerçekleşti. Murat Akdöker’in kullandığı otomobilde eşi Hatice Çelik ile Gökhan Çelik arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın kıskançlık ve geçimsizlikten kaynaklandığı belirtilirken, Gökhan Çelik tartışma sırasında beylik tabancasıyla ateş etti. Kaçmaya çalışan Hatice Çelik’e arkasından ateş ederek öldüren Gökhan Çelik, aynı silahla Murat Akdöker’i de vurdu. Bu esnada seken kurşunlar çevredeki 2 kişiye ve polis aracına da zarar verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Gökhan Çelik’in teslim olması için uyarılarda bulundu ancak şüpheli teslim olmayı reddetti. Polisin müdahalesiyle bacağından vurulan Gökhan Çelik, yaralı halde kaçarak izini kaybettirdi. Hatice Çelik’in eniştesi Murat Akdöker ile seken kurşunlardan yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Akdöker’in durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Gökhan Çelik’in yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Soruşturma devam ederken, yaşanan bu acı olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.