Uzman isimden zam açıklaması: Memurlar dikkat!

Uzman isimden zam açıklaması: Memurlar dikkat!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olacağının açıklanmasının ardından, memurlar da maaşlarına yapılacak zam haberlerini beklemeye başladı. Uzman isim, konuya ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Altın ve dövize ilişkin açıklamaları ve yaptığı tahminlerle gündemden düşmeyen ünlü ekonomist İslam Memiş, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olarak güncellenmesinin ardından konuya ilişkin milyonlarca memuru ilgilendiren bir yorum yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olacağını duyurmasının ardından konuyu yorumlayan Memiş, memurlara dikkat çekti. Ünlü ekonomistin yaptığı açıklamanın ardından milyonlarca memur heyecanla beklemeye başladı.

Yılbaşında asgari ücrete yüzde 55, memur ve emekli maaşlarına ise yüzde 3 oranında zam yapılacağını açıklanmıştı.

Daha sonra oluşan enflasyon oranları ve seçim sebebiyle ara zam gündeme geldi.

Beklendiği gibi emekli maaşları ve emekli bayram ikramiyeleri hususunda Çalışma Bakanı Vedat Bilgin çalışma olduğunu belirtti. Akabinde canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşının 7 bin 500 lira olacağını ifade etti.

Ekonomi uzmanı İslam Memiş sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Ocak ayında yaptığı açıklamasını paylaştı. Orada memur ve emekli maaşlarına seçim öncesi ek zam geleceğini belirten ifadelerinin olduğu videoyu paylaşmıştı.

Videoyu yorumlayarak "Sırada memur zamları var" yorumunu yaptı. Ünlü ekonomistin bu yorumu milyonlarca memuru heyecanlandırdı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.