Valerien Ismael'den 'Beşiktaş' itirafı

Valerien Ismael'den 'Beşiktaş' itirafı

Chamspionship ekibi Watford'un teknik direktörü Valerien Ismael, Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ümit GÜLÇİÇEK/KAMU SON HABER

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Watford'un başına geçen Ismael, kendisine gelen soru üzerine siyah-beyazlı eski kulübüne ilişkin açıklama yaptı.

Ismael, basın mensuplarından gelen Watford yöneticilerinin takımı antrenman tesislerinde ziyaret etmesinin kendisi üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmadığı sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı;

"BEŞİKTAŞ'TA DA İYİ BİR DENEYİM YAŞADIM"

"Bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum. En azından herkes antrenmanın yoğunluğunu, çalışma şeklimizi, günlük olarak yaptığımız işi hissedebilir ve ne yaptığımızı anlayabilirler. Ayrıca yöneticilerle de hemen kaynaşabiliyoruz. Kulüp sahibinin antrenman sahasında olmasını büyük bir avantaj olarak görüyorum. Hem transferler için hem de ihtiyaçlarımız olan her şeyi konuşabileceğimiz bir ortamın olması her zaman iyidir. Beşiktaş'ta da iyi bir deneyim yaşadım. Watford'da yaşadığım yöneticisi durumunun aynısını orada da vardı. Bu bence olumlu bir şey. Teknik direktörler için iyi oluyor"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.