Van'da yollar buz pistine döndü: Araçlar peş peşe çarpıştı

Van'da yollar buz pistine döndü: Araçlar peş peşe çarpıştı

Van'da yoğun kar yağışı nedeniyle yollar buz pistine döndü. Kaçınılmaz kazalar meydana geldi.

Van''ın Edremit ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı zorlaştırdı. Yoğun yağış altında olan ilçede yollar buz pistine döndü. Araçlar durmakta zorlanırken kazalar peş peşe geldi. Bir araç durmakta zorlanırken defalarca döne döne etrafındaki araçlara çarptı. Vatandaşların seferberlik olup aracı tuttuğu olay kameralara yansıdı.

Van’da etkili olan kar yağışının ardından kayganlaşan yollara zincirsiz çıkan araçlar, birbirilerine çarparak durabildi.

Van’da hafta sonu aralıklarla yağan ve dün akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle 56 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken, uçak seferleri de rötar yaptı.

Kentte yoğun kar yağışı sonrasında yolların buz pistine dönmesi kazaları da beraberinde getirdi. Sabah saatlerinde kayganlaşan yollara tedbirsiz çıkan araçlar ise birbirilerine çarparak durabildi.

Merkez Edremit ilçesinde kaydedilen görüntülerde, sürücüler buzlu yolda kaldırıma çarparak duran araca çarpmamak için zor anlar yaşadı. Yolda duran araca çarparak sürüklenen başka bir aracı ise vatandaşların elleriyle durdurmaya çalışması dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.