Vatandaşlar hastaneye saldırdı. Yenidoğan çetesi skandalında adı geçiyordu

Vatandaşlar hastaneye saldırdı. Yenidoğan çetesi skandalında adı geçiyordu

Yenidoğan bebekleri para için canına kıyan Yenidoğan çetesi Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından birçok hastanenin ruhsatı iptal edildi.

Yenidoğan bebekleri para için canına kıyan Yenidoğan çetesi Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından birçok hastanenin ruhsatı iptal edildi. İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu'da para için bebekleri ihtiyaç yokken daha önceden anlaştıkları özel hastanelerin yoğun bakımına yatırıp ölümüne sebep olan 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında soruşturma devam ederken vatandaşların öfkesi dinmek bilmiyor.

Ruhsatı iptal edilen hastanelerden Özel Bağcılar Medilife Hastanesi'ndeki görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu. Öfkesi dinmeyen vatandaşlar, soruşturmada adı geçen Bağcılar Medilife Sağlık Hizmetleri Hastanesi'ne taşlı saldırıda bulundu.

9 HASTANENİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında İstanbul'da 9 özel hastanenin ruhsatı iptal edildi. Soruşturmada adı geçen Özel Avcılar Hospital, Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Özel Birinci Hastanesi, Özel Güney Hastanesi, Özel Bağcılar Medilife Hastanesi, Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Özel Reyap İstanbul Hastanesi, Özel Şafak Hastanesi Bağcılar ve Özel Silivri Kolan Hospital'ın ruhsatları iptal edildi.son-dakika-saglik-bakanligindan-yenidogan-cetesi-aciklamasi-ap9k-cover-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.