Virüslere karşı yapay zekalı çözüm

Virüslere karşı yapay zekalı çözüm

Google siber güvenlik alanında çalışmalarına devam ediyor. Yapay zeka teknolojisi ile siber güvenliği bir arada sunan güvenlik paketi Sec -PaLM diline dayanıyor. Bu sayede kötü amaçlı yazılım ve virüslerin tespiti hızlı ve etkili olarak sağlanabilecek.

Şirket, özellikle ticari müşterilere yönelik yeni bir güvenlik paketi olan Cloud Security AI Workbench’i duyurdu. Bu paket, Sec-PaLM diline dayanarak özel olarak tasarlanmış yapay zeka destekli bir güvenlik çözümü sunuyor.

Google’ın yeni güvenlik paketi, işletmelerin verilerini daha iyi korumalarına ve siber saldırılara karşı daha güvenli hale getirmelerine yardımcı olacak. Cloud Security AI Workbench, Sec-PaLM dilini kullanarak yapay zeka teknolojisini en üst seviyede kullanıyor.

Google, Yeni Güvenlik Paketi ile Sec-PaLM Teknolojisini Kullanarak Güvenlik Açıklarını Hedefliyor

Google, yapay zeka dil modeli PaLM’ın desteğiyle siber güvenlik paketi Cloud Security AI Workbench’i duyurdu. Güvenlik açıkları, kötü amaçlı yazılım ve tehdit göstergeleri gibi popüler güvenlik istihbaratıyla eğitilen Sec-PaLM, paketin temelini oluşturuyor.

VirusTotal Code Insight Cloud Security AI Workbench ise kötü amaçlı komut dosyalarını analiz ediyor. Ancak yapay zeka araçlarının tam koruma sağlayamayacağı da unutulmamalı.

Bu, yapay zekanın kullanılabileceği birçok alandan sadece biri. Örneğin, Bill Gates, gelecekte çocukların okuma ve yazmayı yapay zeka sayesinde öğreneceğini düşünüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.