Vural Çelik’in ölüm nedeni belli oldu

Vural Çelik’in ölüm nedeni belli oldu

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu rolüyle zihinlere kazınan 51 yaşındaki oyuncu Vural Çelik'in ölüm sebebi belli oldu.

Avrupa Yakası ve Seksenler dizileriyle izleyenlerin aklında yer edinen 51 yaşındaki oyuncu Vural Çelik dün evinde hayatını kaybetmişti. Ölüm nedeni merak edilen Çelik’in ölüm nedeni belli oldu. Çelik'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

Vural Çelik'in ölüm nedenini menajeri Rasim Özcan tarafından açıklandı. Rasim Özcan, oyuncunun olaydan 2 gün önce rahatsızlanıp hastaneye gittiğini söylediği açıklamada, ölüm nedeninin kalp krizi olarak belirlendiğini aktardı. Güven, cenaze töreninin 19 Ekim tarihinde yapılacağını da duyurdu.671238bfda74fb6d947b2616.webpÜsküdar'daki evinde yaşama veda eden 51 yaşındaki Vural Çelik'in menajeri olan Rasim Özcan, "Şeker vardı tansiyon vardı kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı. Yapılan incelemede kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Vural Çelik'in cenazesini bugün öğle namazından sonra Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nden kaldırılacağı belirtildi. Vural Çelik, Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek.671238bfda74fb6d947b2614.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.