“Yaktın Sivasspor'u yenge!” Rıza Çalımbay'ın dünyası başına yıkıldı

“Yaktın Sivasspor'u yenge!” Rıza Çalımbay'ın dünyası başına yıkıldı

Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'da vazgeçemediği futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı. Transfer sürecinde eşini Sivas'a gelmeye ikna edemeyen oyuncu takıma dönmeyeceğini yönetime iletti. Rıza Çalımbay'ın kadrosunun banko isimlerinden olan başarılı futbolcu için ikna çabaları başladı.

Rıza Çalımbay''ın çalıştırdığı Sivasspor''da dertler bitmiyor! Sezona kâbus gibi giren Sivasspor''da takımın vazgeçilmez ismi ayrılık kararı aldı. Rıza Çalımbay aldığı haber karşısında şoka girerken, yönetim oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

RIZA ÇALIMBAY ALDIĞI HABERLE YIKILDI

Rıza Çalımbay''ın takımının banko isimlerinden olan Dia Saba, ayrılık kararı aldı. Yiğidolara transfer sürecinde eşini Sivas''a gelmeye ikna edemeyen 30 yaşındaki futbolcu buna rağmen Sivasspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

RIZA ÇALIMBAY''IN BANKOSUYDU

Rıza Çalımbay''ın vazgeçilmezlerinden olan Saba, eşi kente gelmediği için mutsuz olduğu gerekçesiyle Sivasspor''dan ayrılma kararı aldı. Ligde ve Avrupa''da çıktığı 17 maçta 5 gol, 5 asistlik katkı veren oyuncu Rıza Çalımbay''ın takımının en kritik parçalarından biriydi.

MENAJERİYLE İSTANBUL''DA GÖRÜŞME

Saba ayrılık kararını resmen bildirirken, haberi alan Sivasspor yönetimi oyuncuyu ikna çabalarına derhal başladı. Sivasspor, Arap takımlarının kıskacında olan oyuncunun menajeriyle İstanbul''da bir görüşme gerçekleştirip sorunu çözmeye çalışacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.