Yalı Çapkını fanlarından ünlü oyuncuya tehdit: Dizi başlamadan isyan etti

Yalı Çapkını fanlarından ünlü oyuncuya tehdit: Dizi başlamadan isyan etti

Başarılı oyuncuların yer aldığı ve büyük ilgi gören 'Yalı Çapkını' dizisinin yeni sezonunda Ferit’in sevgilisi Diyar rolüyle ekranlara gelen Pelin Akil, dizinin fanları tarafından hedef alındı.

Sosyal medyada birçok olumsuz ve çirkin yorum alan Akil, bu duruma isyan ederek tepkisini dile getirdi.

Dizinin yeni sezonunda Ferit ve Seyran karakterlerini izlemek isteyen fanlar, Pelin Akil’in dizideki rolü nedeniyle rahatsızlıklarını sosyal medyada açıkladı. "Yanıklığının kokusunu buradan alırım" ve "Sen kimsin, dikkat et" gibi kötü yorumlara maruz kalan Akil, bu yorumlardan dolayı fotoğraflarını yoruma kapattı.

640xauto-18.webp

Magazin muhabirlerine açıklamada bulunan Akil, "Bu hikaye ve senaryo, ben de bir oyuncuyum. Bazı insanlar kendilerini fazla kaptırıyor. Biz işimizi yapıyoruz ve sizleri seviyoruz. Bu kadar ciddiye alınması beni şaşırttı" dedi.

640xauto-17.webp

Geçtiğimiz sezon da benzer bir durumla karşılaşan Buçe Buse Kahraman, dizi karakteri nedeniyle ağır eleştiriler almıştı. Kahraman, sosyal medyada karşılaştığı nefret yorumlarına yanıt olarak, "Bizler de duyguları olan insanlarız. Karakteri kişisel olarak görmek yerine, oyuncunun işini yaptığı bir parça olarak değerlendirmek gerekiyor" açıklamasında bulunmuştu. Bu eleştiriler sonrasında Kahraman, diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Kahraman, yeni sezonda 'Kuruluş Osman' dizisiyle ekranlara dönecek.

640xauto-19.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.