Yalı Çapkını’nda ters köşe! Meğer göründüğü gibi değilmiş

Yalı Çapkını’nda ters köşe! Meğer göründüğü gibi değilmiş

Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi seyircisini bir vedayla ters köşe yaptı.

Yalı Çapkını ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Diziyi sevenler, “yok artık bu kadar da olmaz” diyerek şaşkınlıklarını gizleyemeyecek. Çünkü diziden ayrıldığı düşünülen karakterin aslında veda etmediği konuşulmaya başladı.

whwe-rqnf0m54ulpslp9na.webp

HERKES AYRILDI SANIYORDU

Star TV’nin en çok gündeme gelen dizilerinden Yalı Çapkını, ters köşe yaptığı iddiasıyla dikkat çekti. Sezon finaline adım adım yaklaşan dizinin bir önceki bölümünde Emre Altuğ’un canlandırdığı karakter olan Orhan Korhan’ın öldüğü, ünlü oyuncunun set ekibine veda ettiği düşünülüyordu. Ancak ortaya atılan bomba iddiaya göre aslında Altuğ’un ekibe veda etmediği söylendi.

emre2.webp

TERS KÖŞE İDDİALARI

Senaryoda, canlandırdığı karakterin öldüğü sahneler yer alan Emre Altuğ, sette veda pastası keserek ayrılmıştı. Ancak yaşanan flaş gelişmeyle birlikte oyuncunun aslında veda etmediği, ters köşe yapıldığı ve öldü gösterildiği iddia edildi.

YALIYA GELEN SÜRPRİZ İSİM...

Dizi, sezon finali yapmaya hazırlanırken, yeni sezonda kimlerin ayrılıp kimlerin yeni geleceği merak konusu olmaya başladı.

emre.webp

Öldü sanılan Orhan Korhan karakterinin ise aslında ölmemiş olması, 73. bölüm tanıtımında yalıya adımını atan sürpriz ziyaretçinin Orhan Korhan olması iddiaları, diziyi sevenleri heyecanlandırdı. Eğer öne sürülen bu bilgiler doğru çıkarsa, Emre Altuğ yeni sezonda da yer alacağı sevinç yarattı.

Yalı Çapkını dizisinin bu akşam, yani 7 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yapması planlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.