Yarım saat arayla iki kadını katletti: Başını kesip surlardan atladı

Yarım saat arayla iki kadını katletti: Başını kesip surlardan atladı

Fatih'te Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Çelik'in olay öncesi 19 yaşındaki bir kadını daha katlettiği ortaya çıktı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik isimli erkek, 19 yaşındaki İkbal Uzuner'in başını bıçakla kesip aşağı attı. Ardından da kendi boğazına ip geçiren Çelik, intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin, olaydan yarım saat önce de Eyüpsultan'da saat 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada, “Çalışmalar sonucu, S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.” ifadeleri kullanıldı.

ESKİ VE YENİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

Öte yandan, 'kasap' olduğu belirtilen Semih Çelik'in, İkbal Uzuner ile eski sevgili olduğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil ile de yeni sevgili olduğu ileri sürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.