Yaz boyunca ücretsiz oldu! 7’den 70’e herkes faydalanacak

Yaz boyunca ücretsiz oldu! 7’den 70’e herkes faydalanacak

Tamamen yaz boyunca ücretsiz oldu. 7’den 70’e herkes bu uygulamadan faydalanacak

Enflasyonla boğuşan vatandaşın içini serinletecek haber geldi. Hiçbir şarta bakılmadan herkese ücretsiz oldu. Vatandaşları sevindiren haber bu kez Ankara’dan geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralılara sevindirecek haberi verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz ayları boyunca vatandaşlara ücretsiz oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin yapılan açıklamasında, "Yaz sıcaklarına serin bir mola. Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızın biraz da olsa serinleyebilmesi için kentimizde yoğunluğun fazla olduğu noktalarda ücretsiz limonatalar dağıtıyoruz. Kızılay ve Ulus’taki stantlarımızdan limonatalarınızı alabilirsiniz" denildi.

dsadasdad.jpg

Yaz aylarında, halkın rahatlaması için ücretsiz soğuk limonata ikramına Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda başlandığı belirtilen uygulamanın kentin merkezi bölgeleri ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda yaz boyunca ücretsiz limonata ikramının devam edeceği belirtildi.

Vatandaşlar, bedava dağıtılan limonata için uzun kuyruklar oluştururken, limonata alan kişiler Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Mansur Yavaş'a teşekkür etti. Ankaralılar, limonata dağıtılan noktaların artırılmasını ve böylece kuyrukların azaltılmasını da talep etti.

Bu sosyal belediyecilik projesiyle Başkentlilerin yaz sıcaklarına bir nebze de olsa ferah bir mola vermesi hedefleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.