Geleneksel teslimat yöntemlerinden farklı bir deneyim sunan Mahmut Ahi, müşterilerine siparişlerini gökyüzünden paraşütle ulaştırdı. İşletme sahibi, 400 lira değerindeki kaburga dolmasını paraşütle teslim etti. Ahi, yüksek bir tepeye çıkarak paraşüt eğitmenleri eşliğinde müşterinin adresine doğru uçtu. Bu ilginç teslimat yöntemini Mardin'in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğini belirten Ahi, bu deneyimin farklı bir heyecan ve ilgi çekici bir tanıtım yöntemi olduğunu ifade etti. 23 yıldır sektörde çalıştığını ancak ilk kez böyle bir sipariş teslimatı gerçekleştirdiğini belirten esnaf, gelecekte Diyarbakır ciğeri gibi farklı yemekleri de benzer şekilde ulaştırmayı düşündüklerini söyledi. Turizmin gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu özgün yöntemi kullanmaya karar verdiklerini belirten Ahi, özellikle turistlerin ilgisini çeken kaburga dolmasını en çok tercih edilen yemekleri arasında olduğunu dile getirdi. Ahi, paraşüt deneyimini yaşarken tedirgin olduğunu ancak işi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirtti."
İlgili Haberler