Yeni Akit Müdürü ve Cem Küçük teğmenleri hedef aldı! Terbiye sınırlarını aştı

Yeni Akit Müdürü ve Cem Küçük teğmenleri hedef aldı! Terbiye sınırlarını aştı

Yeni Akit Haber Müdürü Zekeriya Say ve Cem Küçük yeni mezun teğmenleri hedef gösterdi. Özellikle Zekeriya Say terbiye sınırlarını aştı.

Zekeriya Say’ın sosyal medya paylaşımları, kadın teğmenleri hedef alarak geniş yankı uyandırdı. Say, Kara Harp Okulu’nu birincilikle tamamlayan Teğmen Ebru Eroğlu hakkında kullandığı ifadelerle eleştirilerin odağı oldu.

Say’ın paylaşımlarında kullandığı çirkin ifadeler terbiye sınırlarını aştı. Yeni Akit Haber Müdürü Zekeriya Say, Kara Harp Okulu'nu birincilikle bitiren Teğmen Ebru Eroğlu'nun askeri mesleğindeki yerini sorgularken, Eroğlu'nun "görünüşü" üzerinden dalga geçerek büyük tepki topladı.

Say, Eroğlu’nun mezuniyet töreninde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, “Tipe bak! Gözleri resmen felfecir okuyor” ifadelerini kullandı.

Türk askerini hedef alan Say, Eroğlu’nun askerliğini de sorgulayan paylaşımının devamında ise, “900 teğmeni kendine oyuncak etmesinden belli nasıl bir şey olduğu. Peygamber ocağında ne işi var bunun!” yorumunda bulundu.

640xauto.webp

Teğmen Ebru Eroğlu'na "tıfıl teğmen" diye hitap eden Say, TSK iç hizmet kanununda “laikliği korumak” gibi bir görev tanımı olmadığını belirterek, Eroğlu’nu “şark kurnazı” olarak nitelendirdi ve kendisini eleştirenlere yönelik tepki gösterdi.

sdasdasffff.jpg

CEM KÜÇÜK SORUŞTURMA AÇILMASINI İSTEDİ

Cem Küçük, sosyal medya üzerinden teğmenlere yönelik soruşturma açılması gerektiğini ifade etti. Küçük, "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" ifadesinin sadece muhaliflerin kullandığı bir dil olduğunu ve kabul edilemez olduğunu belirterek, 1960 darbesine giden sürecin hafife alınmasının ağır sonuçlar doğurduğunu ve AK Parti'nin gereken soruşturmayı ivedilikle yapması gerektiğini vurguladı.

asdfsdfsdfds.jpg

Öte yandan, Furkan Bölükbaşı adlı trol ve, teğmenlerin mezuniyet töreninde Atatürk yemini etmesinden rahatsız olduğunu belirtti.

Bölükbaşı, ayrıca AK Parti’ye de göz dağı vererek uyarıda bulundu. Bölükbaşı, "Eğer burada yapılan açık darbe îmâsı ve muhtıravari gözdağı hakkında işlem yapılmazsa 23 yıldır desteklediğim siyasi hareketle gönül bağımı gözden geçireceğim. Biz size yol köprü yapın diye değil Kemalist Askeri Vesayeti tarihe gömün diye destek verdik" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.