Yenidoğan skandalında korkunç gerçekler: 'Bebeğimin çığlıklarını unutamıyorum'

Yenidoğan skandalında korkunç gerçekler: 'Bebeğimin çığlıklarını unutamıyorum'

2020 yılında İstanbul Özel Reyap Hastanesi'nde sezaryenle doğum yapan ve bebeği yoğun bakımda kalan bir annenin yaşadıkları dehşete düşürdü.

Neslihan Ünlü P., 22 Haziran 2020’de sağlıklı bir erkek çocuk doğurduğunu ancak çocuğun solunum problemleri nedeniyle yoğun bakıma alındığını aktardı. İlk başta kısa süre içinde taburcu edileceği söylenen bebek, durumunun kötüleşmesi üzerine hastanede daha uzun süre kalmak zorunda kaldı.

aw311992-09.jpgAnne, yoğun bakımda bebeği için anne sütü götürdüğünde, hastane personelinin "neden bu kadar çok süt getiriyorsun?" şeklinde karşılık verdiğini belirtti.

Ünlü P., bebeğinin yoğun bakımda yaşadığı sıkıntıları şöyle anlattı, “Bebek katillerinin elinden benim oğlumun geçmiş olması beni en başa götürdü. Şu an uyuyamıyorum.”

aw311992-08.jpgHastaneden aldıkları cevapların kendilerini şoke ettiğini ifade eden aile, bebeğin sağlık durumunun genetik olmadığını öğrendi. Ünlü P., yaşadığı sürecin ardından hastaneyi şikayet edeceğini söyledi. “Kapılar açıldığında çocukların çığlıklarını duyuyorduk. O çocukların çığlıklarını hiç unutmuyorum,” şeklinde konuştu.

aw311992-04.jpgŞimdi 4 yaşında olan oğlu kronik bir hastalıkla mücadele ediyor. Anne, yaşadığı olayların ardından suç duyurusunda bulunmayı planladığını kaydetti. "O zaman dava etmeyişim cahillik miydi, bilmiyorum ama şimdi her şeyi en baştan yaşıyorum," dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.