Yenilginin faturası Montella’ya kesildi “Adam gibi hoca lazım”

Yenilginin faturası Montella’ya kesildi “Adam gibi hoca lazım”

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Maç sonrası eleştirilerin odak noktası, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella oldu.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşen mücadelede, Türkiye ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamasına rağmen, ikinci yarıda yediği iki golle mağlubiyeti engelleyemedi. Sosyal medyada taraftarlar, mağlubiyetin sorumlusu olarak Montella'yı gösterdi ve ona yönelik eleştirilerini dile getirdiler.

1718200044465-1697405157867-4124124142.jpg

MONTELLA'YA ELEŞTİRİ YAĞDI

Vincenzo Montella'nın Hollanda maçında geç yaptığı oyuncu değişiklikleri ve taktiksel tercihleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Bu durum, ona karşı yoğun bir tepki oluşmasına neden oldu.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan birinde Montella olmasa bile takımın buralara kadar gelebileceği, hatta daha iyi olabileceği söylendi ve “yazık oldu” ifadeleri kullanıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Bir sonraki turnuvada daha iyi kadromuz olur ama adam gibi hoca lazım” dedi. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise Montella’yı “vizyonsuz” olarak tanımladığı yorumunu paylaştı. Bazı kişiler Montella’nın istifa etmesi gerektiğini yazdı.

vincenzo-montella-turkei-2023-1697430616-119398.jpg

"MONTELLA GİBİ SIRADAN BİR FUTBOL İNSANI"

Gazeteci Sercan Dikme’nin yazdığı eleştiri yazısı da taraftar tarafından oldukça beğenildi. Dikme, şu sözleri kullandı:

“25 yılda bir gelebilecek futbolcu jenerasyonu Montella gibi sıradan bir futbol insanıyla heba edildi.

Turnuva boyunca aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar elde etmeye çalışması, ilk 11 tercihleri ve oyuncu değişikleriyle 2. sınıf bir teknik direktöre sahip olmanın problemlerini yaşadık.

Futbolcularımızın emeğine sağlık…”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.