Yılmaz Vural yerle bir oldu

Yılmaz Vural yerle bir oldu

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'ı yıkan kara haber geldi.

TFF2. Lig ekiplerinden menemen FK’da istediği sonucu elde edemeyen başarılı teknik direktör Yılmaz Vural’ı yerle bir eden haber geldi.

Sezon sonunda istediğini elde edemeyen ve ligin bitmesiyle birlikte sözleşmesi de sona eren Yılmaz Vural, EURO 2024’ü yerinde takip etmek için Almanya’ya geldi.

Menemen FK’da sözleşmesi sona eren Vural, ‘Henüz bir teklif yok, gelirse değerlendiririm.’ Şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Menemen FK yönetimi tarafından yapılan bir açıklamaya göre, Menemen FK önümüzdeki sezon Yılmaz Vural ile değil, Burhanettin Basatemür ile yollarına devam edeceğini bildirdi.

Sezon ortasında geldiği Menemen FK’yi düşme hattından çıkarıp play-off’lara kadar taşımayı başaran ancak ilk turda hayallerine veda eden Yılmaz Vural’a kara haberi aldı.

İzmir ekibinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür, kulüp başkanımız Bilgin Tokul ile bir araya gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. Basatemür’ün yardımcılıklarını Mustafa İzgi (Yardımcı antrenör), Cenk Decdel (Atletik performans), Oğuzhan Güngör (Kaleci antrenörü) ve Anıl Cırıkoğlu (Maç ve performans analiz antrenörü) yapacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.