Yola çıkacak sürücüler dikkat: O yollar trafiğe kapatılacak

Yola çıkacak sürücüler dikkat: O yollar trafiğe kapatılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü kesimlerde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda uyardı.

Abdulkadir AYDOĞAN / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün "Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni" yayımlandı.

Müdürlüğün yol durumu bültenine göre yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği güzergahlar şöyle:

TEM Otoyolunun Adapazarı Kavşağı otoyoldan çıkış kollarında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 21:00-06:00 saatleri arasında her iki yönde otoyoldan gişeler istikametinde çıkışlar trafiğe kapatılacaktır.

Anadolu Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gölyaka Kavşağı Kesimi 15-18.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikametinde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 2. ve 3. şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Gemlik Serbest Bölge Kavşağı-Çağlayan Kavşağı 07-13.km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönü sağ şerit kapatma, İzmir yönü banket kapatma olarak trafiğe kapatılacaktır.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 22. ile 23. km.lerin de bulunan Esenkıyı ve Kopmuş tünellerin de yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 27.07.2023 günü, 08:00-18:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 11-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kangal-Gürün yolunun 30 ila35.km.leri arasında sathi kaplama çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Aydıncık-Anamur yolunun 33-43.km.leri arasında Sarıyar1, Sarıyar2, T6,T7 VE T8 tüplerindeki çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 75-77.km.leri arasındaki Beyağaç Kavşağında yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kilimli-Filyos-Saltukova yolu 31-34. Km. ler arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik güvenliği, can ve mal emniyeti açısından trafiğe kapatılmış olup, ulaşım hafif taşıtlar için Saltukova imar yolları üzerinden, ağır taşıtlar için yol dolgusu üzerinden kontrollü olarak sağlanmaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.