Yola çıkmadan bu güzergahlara dikkat edin: KGM paylaştı

Yola çıkmadan bu güzergahlara dikkat edin: KGM paylaştı

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteninı yayımlandı. Bakım ve onarım çalışmaları devam eden yerlerde trafik kurallarına uyulması gerekiyor.

Hulusi Yılmaz / KAMU SON HABER

TAG Otoyolunun Toprakkale Kavşağı-Osmaniye Kavşağı Kesimi 4-7.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları kapsamında köprü yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Sarayköy-Denizli yolunun 8-22.km.leri arasında enerji iletim hatları çalışması nedeniyle 09:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacağı belirtildi. (16.05.2023-26.05.2023)

Sakarya-Düzce yolunun 12.km.sinde Mudurnu Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Düzce istikametinden çift yönlü olarak akış sağlanmaktadır.

Ankara Çevre Otoyolu Ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları sebebiyle iki yönde şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak yapılmaktadır.

Gediz Ayr.-Uşak-Afyon yolunun 0-1.km.leri arasında (Gediz Kavşağı) modern dönel kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmış durumda.

Karabük-Eskipazar yolunun 0-1.km.leri (Kardemir Kavşağı) arasında kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak yapılmaktadır.

Seydişehir-Bozkır yolunun 5-6.km.leri arasında Gökhüyük Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65 km.leri arasında (Borçka-Artvin arası) bulunan 10 adet tünelde drenaj, elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 16.05.2023-19.05.2023 günleri arası (4 gün), 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Mardin-Midyat yolunun 23-27.km.leri (Ömerli Şehir Geçişi) arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü olarak trafik akışı yapılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.