Yolculuk yapacaklar dikkat. Tamamen ücretsiz oldu

Yolculuk yapacaklar dikkat. Tamamen ücretsiz oldu

THY, TÜRKSAT ile yolcularına ücretsiz internet hizmeti vermek için imza attı.

Türk Hava Yolları (THY), yolcularına ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunma hedefi doğrultusunda TÜRKSAT ile iş birliği için mutabakat zaptı imzaladı.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İngiltere'deki bir havacılık fuarında düzenlenen imza törenine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok katıldı.

Proje kapsamında, bu yıl sonunda başlayacak ve iki yıl içinde tamamlanacak olan çalışmalarla THY, mevcut filosunu en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle donatmayı ve yeni uçaklarını daha verimli IFC teknolojileriyle tesis etmeyi planlıyor. Bu adımların ardından THY, tüm filosunda kesintisiz ve hızlı internet erişimi sağlamayı, bunu da yolcularına ücretsiz olarak sunmayı hedefliyor.

THY, yerel ve uluslararası tedarikçilerle iş birliği görüşmeleri yaparak en iyi IFC hizmet çözümlerini tüm filosu için sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, bu bağlamda Türk şirketlerine destek sağlayarak kabin içi sistemlerin geliştirilmesine de katkıda bulunacak.

Proje, THY'nin kabin içi sistemler üreten iştiraki TCI Aircraft Interiors ile TÜRKSAT arasında ortaklaşa yürütülecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.