Youtube'dan video izleyerek safra kesesi ameliyatı yaptı! 15 yaşındaki çocuk öldü

Youtube'dan video izleyerek safra kesesi ameliyatı yaptı! 15 yaşındaki çocuk öldü

Tıp dünyasını sarsan olayda doktor ameliyatı Youtube'dan video izleyerek gerçekleştirdi. Ameliyat sırasında 15 yaşındaki çocuk öldü.

Hindistan'da, bir doktorun YouTube'dan video izleyerek safra kesesi ameliyatı yaptığı ve 15 yaşındaki bir gencin ölümüne neden olduğu iddiaları ülkeyi derinden sarstı. Bihar eyaletinde yaşanan bu olayda, doktorun ameliyat sırasında internet videosundan yardım aldığı öne sürüldü.

ameliyat.jpg

15 yaşındaki bir çocuk karın ağrısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Doktor, çocuğun safra kesesi ameliyatı olması gerektiğine karar verdi. Ancak, iddialara göre doktor ameliyatı YouTube videosuna bakarak gerçekleştirdi. Ameliyat sırasında gencin kalbi durdu ve çocuk ambulansla başka bir hastaneye sevk edildi.

Ailenin iddialarına göre, YouTube videosu izleyerek ameliyat yapan doktor, çocuğu hastanede bırakıp kaçtı. Olayla ilgili olarak doktorun sahte olduğu ve gerçek bir tıp eğitimi almadığı öne sürüldü. Yaşanan bu olay Hindistan'da büyük tepkilere neden olurken soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.