Youtube'un efsane özelliği geri dönüyor: Çok daha ucuz olacak

Youtube'un efsane özelliği geri dönüyor: Çok daha ucuz olacak

Youtube Premium‘da kullanıcılar bir süredir artan fiyat etiketlerinden şikayet ediyordu o şikayetlere firma tepkisiz kalmadı. Sevilen özelliğini geri getiriyor bu sayede uygun fiyatlı olarak kullanıcılarına sunulabilecek.


YouTube binlerce kullanıcısı olan ve sunduğu özellikler uygulama ancak artan fiyatlar kullanıcıları bezdirmişti şirketten artan fiyatlara yönelik olarak kullanıcı dostu bir adım geldi. Youtube Premierum‘un daha uygun fiyatlı bir sürümü olarak bilinen premium lite yeniden hizmete sunulacak.

2 SENE SONRA GERİ DÖNDÜ


Premium lite özelliği iki sene test edildikten sonra kullanımdan kaldırılmıştı ancak şirket ucuz Aboneligi gündeme alarak bazı ülkelerde uygulamayı yeniden test etmeye başladı ve bununla birlikte şaşırtan karar geldi.

TEST EDİLİYOR
Premium lite şu anda Almanya Avustralya ve Tayland’da test sürecinde bu test süreci ile birlikte yeni abonelik planının fiyatı ve özellikleri de belirlendi yeni abonelik tamamen reklamsız bir deneyim sunacak ancak fiyat konusunda kullanıcılara kritik bir avantaj sağlıyor. Avustralya’da test aşamasında olan hizmetin şu anki fiyatı aylık 8,99 dolar olarak karşımıza çıkıyor Avustralya’da standart bir YouTube premium aboneli ise 16,99 Avustralya doları.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.