Yusuf Güney'in Kenan Işık çıkışı gündem olmuştu! 10 yıldır komadaydı

Yusuf Güney'in Kenan Işık çıkışı gündem olmuştu! 10 yıldır komadaydı

Kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla da sık sık adından söz ettiren Yusuf Güney, yaşadığı kaza sonrasında komada olan Kenan Işık ile ilgili söyledikleriyle herkesi şoke etmişti.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, son dönemdeki açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Özellikle astral seyahat konusundaki iddialarıyla dikkat çekmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz pandemi döneminde yaptığı açıklamalarda, Astral seyahat deneyimlerine tanıklık ettiğini ve bu seyahatler sırasında çeşitli kararlar alındığını iddia eden Güney, son olarak bir televizyon programına katılarak ilginç iddialarda bulunmuştu.

65e053bbb4c6c361-001.jpg

"EĞER DETAYLICA ANLATSAM, BENİ ÖLDÜRÜRLER"

Programda, "Buzulların arkasında bir hayat var. İnsan olmayan varlıklar yaşıyor orada. Bizden gerçekleri saklıyorlar, bizi kandırıyorlar. Bunları astral boyutta görebiliyorum. Eğer detaylıca anlatsam, beni öldürürler." şeklinde konuşan Yusuf Güney, açıklamalarıyla bir kez daha gündemde yerini almıştı.

Ancak, Güney'in bu sözleri birçok kişi tarafından alay konusu yapılmıştı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Yusuf Güney'in, Kenan Işık Sözleri Magazin Dünyasına Bomba Gibi Düştü

"DÜŞÜNCE GÜCÜYLE BEDENDEN RUHU AYIRIYORSUN"

Yusuf Güney, 2021'de katıldığı programda, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz.

Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" ifadelerini kullanmıştı.

"KENAN ABİ ASTRAL SEYAHATTE"

Modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Yusuf Güney, Kenan Işık'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu.

Kenan Işık hayatını kaybetti! Acı haberi yakın dostu verdi... 10 yıldır komadaydı!

Kenan Işık'ın aslında astral seyahatte olduğunu ve gelmek istemediğini belirten Güney, "Bir çocuğun ilk doğduğu anda annenin onu kucağına alıp sarıldığı an var ya o Nirvana, onu düşünün onun bin katı bir mutluluk astral seyahat. Bu yüzden Kenan abi astral seyahatten gelmek istemiyor” demişti.

Yusuf Güney, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "En güzeliyle karşılaş ruhun huzur bulsun güzel insan çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-07-29-at-11-27-05.jpegKENAN IŞIK HAYATINI KAYBETTİ

2014 yılında beyin kanaması geçiren usta sanatçı Kenan Işık 76 yaşında hayatını kaybetti.

Beyin kanaması geçiren ve komada olan oyuncu Kenan Işık hayatını kaybetti. Acı haberi Kenan Işık'ın yakın dostu Ozan Zeybek duyurdu.

'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yaparken düşerek kafasını çarpan Kenan Işık, Mart 2014'ten beri evinde tedavi görüyordu.

YUIUIUOU

Zeybek paylaşımında "Değerli dost, büyük üstad Kenan Işık vefat etti. Mekanı cennet olsun…" dedi.

KENAN IŞIK KİMDİR?

1947 yılı Malatya doğumlu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü mezunuydu. Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştu. Kenan Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştı.

640x360

Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazdı. 2014 yılında spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık, fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpması sonucu beyin kanaması geçirmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.