Yüzde 20 indirimli olacak. Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor

Yüzde 20 indirimli olacak. Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor

Menderes Belediyesi, vatandaşlara ekonomik destek sağlamak amacıyla yeni bir uygulamayı devreye soktu.

Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in açıkladığı Sosyal Kart projesi, belediyeye ait işletmelerde geçerli olacak ve kart sahiplerine yüzde 20 indirim sağlayacak.

Sosyal Kart projesi, Menderes Belediyesi iştiraki Cumaovası A.Ş.’ye bağlı 12 tesiste geçerli olacak. Projeden, birinci derece şehit yakınları, gaziler, engelli bireyler, 65 yaş üstü vatandaşlar ve 15-20 yaş arası gençler faydalanabilecek.

menderes-belediyesi-sosyal-kart-projesini-baslatti-1.webpSosyal Kart almak isteyenlerin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurması ve başvuru sırasında 1 adet fotoğraf ile ikametgâh belgesi sunmaları gerekecek.

Belediye Başkanı İlkay Çiçek, projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Yanlış politikalar sonucu ülkemizde yaşanan ekonomik krizin bedelini hepimiz ödüyoruz. Alım gücünün azaldığı bu ortamda, sosyal belediyecilik anlayışımızla hemşehrilerimize destek olacak adımlar atıyoruz.

Sosyal Kart projemizle, vatandaşlarımız belediyemize ait işletmelerden yüzde 20 indirim avantajından yararlanabilecekler. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

5d31b9bd-2167-4ed9-9b5b-f860ea359a01-w.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.