Yüzde 50 indirim geldi. İstanbul'da yaşayanlar dikkat

Yüzde 50 indirim geldi. İstanbul'da yaşayanlar dikkat

İstanbul'da yaşayanlar için sevindirici bir gelişme yaşandı.

Artan enflasyon ve ekonomik zorluklar karşısında, İstanbul'da toplu taşıma kullanımı daha ekonomik hale geldi. Şehirdeki İstanbulkart sahiplerine yönelik başlatılan yeni kampanya kapsamında, toplu taşıma ücretlerinde %50 indirim sağlanacak.

Yeni kampanya ile İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş, toplu taşıma araçlarını daha uygun fiyatlarla kullanabilecek. Bu fırsat, hem kendi araçlarını kullanmak isteyen hem de toplu taşıma araçlarından indirimli olarak faydalanmak isteyen vatandaşlar için büyük avantaj sunuyor.

İstanbul'daki İspark P+D otoparklarına aracını bırakan İstanbulkart sahipleri, bu indirimden yararlanarak toplu taşımayı daha konforlu ve uygun fiyatlarla kullanabilecekler. Kampanya, İstanbulkart Mobil uygulamasında plaka bilgisini güncelleyerek aktif hale getirilebiliyor.

Plakanın açık izinle eklenmesi ve kampanya süresince onaylanması gerekmekte. Aksi halde, indirimden yararlanılamayacak.

Ulaşım İstanbul tarafından yapılan açıklamada, “Aracınızı seçili İspark P+D otoparklarına bırakın ve İstanbulkart’ınızı kullanarak toplu taşıma araçları ile yolculuğunuza devam edin. Bu sayede hem %50 indirimden hem de konforlu toplu ulaşımdan yararlanın” denildi.

ulasim.jpgKampanyanın detayları ve uygulama hakkında daha fazla bilgiye Ulaşım İstanbul'un sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.